Siirry pääsisältöön

Idea isänpäivään: makea kortti isälle

Tämän sunnuntain isänpäiväideana on kortti, joka taisi jo viime vuonna olla ihan kovinta huutoa; ainakin minä bongailin näitä monessa paikassa, mutta en kuitenkaan itse ideaa vielä toteuttanut. Tänä vuonna idea pääsi toteutukseen mieheni syntymäpäiviksi.


Idea tässä on hyvin simppeli; suklaapatukoiden ja karkkiaskien tekstien ympärille luodaan joku kiva, kortin saajaan sopiva teksti. Karkit olen kiinnittänyt kartonkeihin kaksipuolisella teipillä.


Meidän kortissa on teksti:

Ahaa, tänään on sinun päiväsi!

Olet meidän perheen Lion King -harjakin on samanlainen. Ja kun Leijonat pelaa, on se pyhä hetki. Sinulla on roppa kaupalla sisua ja toisinaan olet varsinainen Puuha Pete puutyömaalla. Ja hallitset sinä vauvan hoidonkin; peitto vaan silmille ja mars unten maille! Kaiken kaikkiaan siis varsin bueno mies!

Hyvää syntymäpäivää rakas!

Toivottaa: sinun oma family


Onko joku muu jo toteuttanut tämän idean?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perjantaisafkaa: hodarivuoka

Perjantaisin on kiva laittaa jotain helppoa ja nopeaa, mutta maistuvaa. Tänään testasin ensimmäisen kerran hodarivuokaa, jonka olin nähnyt jossain sosiaalisessa mediassa. Kun ostaa hodarisämpylätkin valmiina, niin eipä paljoa jää kokkailtavaa! Viitseliäät toki tekevät ne maistuvammat sämpylätkin itse, mutta tässä kohtaa oikaisin tänään - ensi kerralla sitten. Hodarivuoka 2 Hodarisämpylää/ruokailija Nakkeja BBQ-kastiketta Paahdettua sipulirouhetta Puolikas paprika Juustoraastetta Persiljaa Tarjoiluun majoneesia, ketsuppia ja sinappia, syöjien maun mukaan. Myös kurkkusalaatti ja kermaviilidippi sopisivat varmasti loistavasti näiden kanssa. Halkaise sämpylät niin, että saat täytteet ujutettua sisälle. Lado hodarit uunivuokaan ja sivele niihin BBQ-kastike. Laita jokaiseen nakki. Pilko paprika pieneksi ja ripottele hodareihin. Lisää sipulirouhe, juustoraaste ja persilja. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat saaneet vähän

Arkiruokalista

Minä yritän aina keksiä keinoja helpottaakseni kaksilapsisen perheemme usein kiireistäkin arkea. Yksi toimivaksi osoittautunut keino on ollut koota oma arkiruokalista, josta on aina helppo valita ne seuraavan viikon ruokalistalle päätyvät. Niin paljon kuin tykkäänkin uusien reseptien kokeilemisesta, valitettavan harvoin siihen on aikaa ja mahdollisuuksia. Tuosta lähes neljänkymmenen ruoan listasta onneksi löytyy kivasti vaihtelevuutta, eikä tule tunnetta, että aina jumitetaan vaan niissä samoissa ruoissa. Viimeisen vuoden aikana olen viimeistään oppinut arvostamaan sellaisia ihan tuiki tavallisia, perinteisiä, taitoja ja makuja keittiössä, ja niinpä useammin kuin kerran on tullut konsultoitua omaa äitiäni tai anoppia; milloin täydellisen pehmeistä sämpylöistä, milloin täydellisen haudutetusta kaurapuurosta. Eilen aamulla tein pannukakkua äitini reseptillä ja perjantaina syötiin siskonmakkarakeittoa, joka tosin ei poikani mielestä maistu lainkaan siltä, miltä mummolassa. Ympyr