Perjantaisin on kiva laittaa jotain helppoa ja nopeaa, mutta maistuvaa. Tänään testasin ensimmäisen kerran hodarivuokaa, jonka olin nähnyt jossain sosiaalisessa mediassa. Kun ostaa hodarisämpylätkin valmiina, niin eipä paljoa jää kokkailtavaa! Viitseliäät toki tekevät ne maistuvammat sämpylätkin itse, mutta tässä kohtaa oikaisin tänään - ensi kerralla sitten.
Hodarivuoka
2 Hodarisämpylää/ruokailija
Nakkeja
BBQ-kastiketta
Paahdettua sipulirouhetta
Puolikas paprika
Juustoraastetta
Persiljaa
Tarjoiluun majoneesia, ketsuppia ja sinappia, syöjien maun mukaan. Myös kurkkusalaatti ja kermaviilidippi sopisivat varmasti loistavasti näiden kanssa.
Halkaise sämpylät niin, että saat täytteet ujutettua sisälle. Lado hodarit uunivuokaan ja sivele niihin BBQ-kastike. Laita jokaiseen nakki. Pilko paprika pieneksi ja ripottele hodareihin. Lisää sipulirouhe, juustoraaste ja persilja.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat saaneet vähän väriä ja juusto on hyvin sulanut.
Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti